Druženje dijabetičara u Širokom Brijegu

Jednog je vikenda u mjesecu svibnju bilo organizirano druženje dijabetičara na području Borka u Širokom Brijegu. Druženje je bilo zamišljeno i dogovoreno u suradnji s udrugama dijabetičara iz Brčkog, Tuzle i Splita ali kako su nastupile vremenske neprilike, poplave, klizišta i drugi problemi, u Borku su se našli samo dijabetičari iz Širokog Brijega, Posušja, Gruda i Ljubuškog.
 

Dječji kamp u Neumu u organizaciji naše udruge

U sklopu projekta „Primarna i sekundarna prevencija i rano otkrivanje šećerne bolesti“, kojeg financira Federalno ministarstvo zdravstva, prošlog je vikenda u Neumu održan prvi dječji dijabetički kamp u organizaciji Udruge dijabetičara u županiji Zapadnohercegovačkoj.

 

Sastanak s roditeljima djece dijabetičara povodom dječjeg kampa

U organizaciji naše udruge, sljedeći vikend, točnije od 4-6. travnja, u Neumu će biti organiziran mali kamp djece dijabetičara ali velikog značaja. Povodom ovih aktivnosti, održan je niz sastanaka, a posljednji, s roditeljima djece dijabetičara koji će sudjelovati na kampu, održan je u utorak 1. travnja.

 

Edukativna predavanja u osnovnim i srednjim školama (II)

Ovogodišnji projekt predavanja po školama je završen. Ukupno je bilo obuhvaćeno 12 škola na području naše županije. Dr. Marija Vranješ je tako u sve četiri općine, Grudama, Ljubuškom, Širokom Brijegu i Posušju održala po tri predavanja.

 

Edukativna predavanja u osnovnim i srednjim školama (I)

Jučer, u ponedjeljak, započela je realizacija predavanja po školama odnosno rada s djecom na temu šećerne bolesti te zdrave prehrane, a sve u sklopu projekta „Primarna i sekundarna prevencija i rano otkrivanje šećerne bolesti“ u organizaciji naše udruge.

 
Pristupnica
Anketa
Kolika Vam je bila posljednja vrijednost HbA1c:
 
Statut