Održana 4. redovna skupština udruge

U utorak, 17. prosinca, širokobriješki hotel Park je bio domaćin mnogim dijabetičarima, odnosno članovima naše udruge te njihovim gostima. Razlog ovog okupljanja je bilo održavanje 4. redovne skupštine.
 

Organizirano predavanje za članove dijabetološkog tima

U sklopu projekta „Primarna i sekundarna prevencija i rano otkrivanje šećerne bolesti“ u četvrtak je, 12. prosinca organizirano predavanje na temu zdrave prehrane. Predavač je bila dijabetičar-nutricionista gđa Inga Marković iz Doboja a slušateljstvo su bili članovi našeg tima za dijabetes s pojedinim članovima iz udruge.

 

Upoznali smo Dragicu Mitar, bivšeg dijabetičara iz Posušja

Mladoj djevojčici Dragici iz sela Vira pokraj Posušja, liječnici dijagnosticiraju dijabetes. Bila je to godina 1980. kad je šećerna bolest bila vrlo rijetka bolest u djece u našem okruženju, kad je tehnologija bila vrlo nerazvijena a šprice i igle za inzulin je trebalo prokuhavati.
 

Održano predavanje u Grudama na temu dijabetesa

Povodom svjetskog dana obilježavanja šećerne bolesti, večeras je u Grudama bilo organizirano predavanje na temu dijabetesa. Organizator je bila naša udruga u suradnji sa farmaceutskom kućom Novo Nordisk Pharma iz Sarajeva kao glavnim sponzorom.

 

Ministar zdravstva Stjepan Bogut otvorio prostorije udruge

Došao je taj dan! Naša udruga je dobila svoje prostorije.
I to ne bilo kakve već opremljene svom opremom koja je potrebna za male preglede dijagnosticiranih dijabetičara, onih koji su u predijabetičkom stanju te svih onih koji žele znati kakvi su im rizici obolijevanja od šećerne bolesti te pojedinih ostalih kardiovaskularnih oboljenja.
 
Pristupnica
Anketa
Kolika Vam je bila posljednja vrijednost HbA1c:
 
Statut