Završen projekt nastupa na radio postajama (audio)

Jučer, 27. kolovoza, je emitirana emisija o dijabetesu i na Radiju Široki Brijeg. Voditelj je bio g. Marinko Mikulić a sugovornici su mu bili dr. Melanie Kvesić, Dina Ćavar, majka djeteta dijabetičara i Vjekoslav Pavković, dijabetičar i tajnik naše udruge.

 

Emisija o dijabetesu na Radiju Grude (audio)

radio grude

Kako smo bili i najavili, u ponedjeljak je, 29. srpnja 2013., uživo emitirana emisija o dijabetesu na Radiju Grude. Voditeljica programa je bila Božana Iličić a njezini gosti Ana Grubišić, majka djeteta dijabetičara, i dr. Marija Vranješ su razgovarali na temu „dijabetes“.

 

Formirani timovi za dijabetes u općinama ŽZH

U sklopu projekta „Primarna i sekundarna prevencija i rano otkrivanje šećerne bolesti“ pokrenutog od strane naše udruge, proteklih dana je obavljeno niz razgovora te se formirao tim za dijabetes u svakoj od četiri općine Županije Zapadnohercegovačke.

 

Najava: Emisija o dijabetesu na Radiju Grude

U ponedjeljak, 29. srpnja 2013. godine u 15h, na radio postaji Grude će biti emitirana emisija o dijabetesu. Radi se o nastavku projekta "Zajedno mijenjamo dijabetes" u organizaciji naše udruge, pokrenutog još u ožujku ove godine, ali ovog puta i u sklopu projekta „Primarna i sekundarna prevencija i rano otkrivanje šećerne bolesti“ pokrovitelja Federalnog ministarstva zdravstva.
 

Odobren projekt udruge: „Primarna i sekundarna prevencija i rano otkrivanje šećerne bolesti“

Kako u naslovu i stoji, naziv je projekta kojeg je naša udruga početkom mjeseca svibnja ove godine, aplicirala na raspisani natječaj Federalnog ministarstva zdravstva. Radi se o vrlo značajnom projektu kojeg je načinila radna skupina na čelu s Anom Grubišić iz Gruda.

 
Pristupnica
Anketa
Kolika Vam je bila posljednja vrijednost HbA1c:
 
Statut