Trakice i aparati ponovno na adresi udruge

Trideset OnCall aparata za mjerenje GUK-a i 35 kutija trakica po 30 komada je ponovno došlo ovih dana na adresu udruge. Ovo je druga značajna donacija u vrlo kratkom vremenu.

 

Veća količina trakica na adresi udruge

Danas je na adresu udruge stigla veća količina On Call Plus trakica. Radi se o donaciji firme Apomedical iz Sarajeva koja je našoj udruzi donirala 150 kutijica trakica pakovanih po 30 komada.
Kako su trakice najveći problem svim dijabetičarima u našoj državi, ova količina će biti značajna za naših, trenutno, 55 članova.
 

Emisija o dijabetesu na Radiju Posušje (audio)

Projekt nastupa na radio postajama se nastavlja. Danas su naši predstavnici, dijabetičar Vjekoslav Pavković i gđa Draga Begić, majka djeteta dijabetičara razgovarali na temu dijabetesa s urednicom radio postaje Posušje, gđom Marijom Budimir.
 

Emisija o dijabetesu na Radiju Ljubuški (audio)

Danas je u prostorijama Radija Ljubuški gostovala ekipa koja je slušateljima govorila o dijabetesu. Naime, naš predstavnik, dijabetičar Vjekoslav Pavković iz Širokog Brijega i dr. Ivan Landeka iz Ljubuškog su informirali javnost o osnovnim podatcima vezanim za šećernu bolest.

 

Najava: Radio emisije "Zajedno mijenjamo dijabetes"

U utorak, 12. ožujka 2013. , prva u nizu radio emisija će biti na Radiju Ljubuški s početkom u 13h. Naime, radi se o projektu "Zajedno mijenjamo dijabetes" u organizaciji naše udruge gdje će se sudjelovati na sve četiri općinske radio postaje u našoj županiji: Radio Ljubuški, Radio Posušje, Radio Široki Brijeg i Radio Grude.
 
Pristupnica
Anketa
Kolika Vam je bila posljednja vrijednost HbA1c:
 
Statut