Sastanak upravnog odbora Saveza udruga dijabetičara FBiH u Sarajevu

Prošlog se vikenda održao prvi radni sastanak upravnog odbora Saveza udruženja/udruga dijabetičara Federacije Bosne i Hercegovine. Mjesto radnje je bilo Sarajevo a sastanak je sazvao g. Jasmin Gazija, predsjednik upravnog odbora, odmah nakon gotove registracije Saveza kod Federalnog ministarstva pravde.

 

Djeca dijabetičari dobili dio potrebnih trakica za mjerenje GUK-a

Ne mali broj trakica za mjerenje šećera u krvi stigao je ovih dana u općinske Domove zdravlja da bi se proslijedili do djece dijabetičara na području Federacije BiH. Organizator i pokrovitelj ovog projekta je Federalni zavod za zdravstveno osiguranje koji već petu godinu za redom jednokratno osigurava dio potrebnih trakica za djecu dijabetičare na području FBiH.

 

Osnovan Savez udruga dijabetičara u FBiH

U sklopu 1. dijabetološkog kongresa Federacije Bosne i Hercegovine održanog ove godine u Mostaru, osnovan je Savez udruga dijabetičara u FBiH. Egzekutori su bili predstavnici većine udruga dijabetičara koje djeluju na području Federacije. Osnivačka skupština se održala u nedjelju, 18. studenog 2012. godine u Plavoj sobi prestižnog mostarskog hotela „Ero“.

 

Održan prvi dijabetološki kongres FBiH u Mostaru

U organizaciji Dijabetološkog saveza FBiH, u Mostaru je uspješno održan prvi dijabetološki kongres u FBiH. Unatoč svim problemima koji su pratili ovaj projekt od samog početka, na kraju je pobijedila samo upornost i jedan jedini cilj: Borba protiv dijabetesa.

 

Održan informativni sastanak predstavnika udruga dijabetičara

Udruga dijabetičara u Županiji Zapadnohercegovačkoj je u ponedjeljak 12. studenog 2012. godine organizirala sastanak na koji su bili pozvani predstavnici dijabetičkih udruga iz cijele Bosne i Hercegovine da bi se razgovaralo na temu osnivanja Saveza dijabetičkih udruga BiH. Mjesto radnje je bio srednjobosanski grad Vitez a sastanak je odmah na početku dobio epitet entitetski, jer su raspravu imali samo predstavnici udruga iz FBiH.

 
Pristupnica
Anketa
Kolika Vam je bila posljednja vrijednost HbA1c:
 
Statut