Zajedno smo jači u borbi protiv dijabetesa!

Susret dijabetičara u Jajcu

Promjenljivo vrijeme posljednjeg vikenda u mjesecu lipnju ipak je išlo u prilog mnogim sudionicima susreta dijabetičara koji se zbio u nedjelju, 28. lipnja, u Jajcu. Kišni oblaci su se samo za kratko nadvili iznad ovog povijesnog grada, tek toliko za ugodnu svježinu u ovim ljetnim danima.

Naša udruga je zajedno s udrugama dijabetičara iz Brčkog, Bužima i Jajca bila inicijator ovog vrijednog projekta na kojem se okupilo oko 100 dijabetičara i pojedinih članova njihovih obitelji. Pošto su na susret bili pozvani dijabetičari diljem Bosne i Hercegovine, preko njihovih lokalnih udruženja, broj je mogao biti i puno veći, međutim, to nije umanjilo značaj, osmjeh na licima i zadovoljstvo mnogih iz Ljubuškog, Gruda, Širokog Brijega, Posušja, Livna, Brčkog, Jajca, Banja Luke, Zenice i Zvornika što su posjetili jednu od najljepših turističkih destinacija na našim prostorima.

Predstavnici udruge dijabetičara iz Jajca su se pokazali profesionalnim domaćinima osiguravši gostima ručak, kao i turističke vodiče za obilazak prekrasnih gradskih znamenitosti.

Tijekom popodneva je napravljen okrugli stol predstavnika udruga koji su bili prisutni te se razgovaralo o problemima šećerne bolesti u našoj državi kao i o pojedinim zajedničkim projektima u budućnosti koji će uslijediti.

Pokrovitelji ovog značajnog i prekrasnog susreta su bile tvrtke Roche Diagnostics d.o.o. i Salvus BH d.o.o..

 

Komentari 

 
0 #1 Vjeko 2015-07-25 11:57
Potrebno je napomenuti da je predstavnik udruge dijabetičara iz Bužima bio suorganizator susreta u Jajcu ali iz (ne)poznatog razloga se oglušio na dolazak kao što se nije udostojio obavijestiti domaćina o nedolasku najavljenih, najprije 40-50, a kasnije 5-10 članova.
Predstavnici dijabetičara iz Tešnja su također potvrdili dolazak sa 15-20 članova, ali ih nismo vidjeli u Jajcu.

 
Pristupnica
Anketa
Kolika Vam je bila posljednja vrijednost HbA1c:
 
Statut