Zajedno smo jači u borbi protiv dijabetesa!

Prijavi se

Poštovani posjetitelju,

razlog što čitate sadržaje ove naše stranice leži zasigurno u tome što ste baš Vi oboljeli od šećerne bolesti ili netko drugi iz Vaše uže ili šire obitelji. To nam svakako nije drago ali isto tako nam je drago ako Vam možemo pomoći na bilo koji način.

A naravno da možemo i hoćemo.

 

Ova naša udruga je osnovana isključivo radi unaprijeđivanja kvalitete života oboljelih od dijabetesa ili članova njihovih obitelji što znači da ćemo nastojati da niti jedan dijabetičar u Županiji Zapadnohercegovačkoj i šire ne ostane uskraćen za bilo kakvu informaciju, saznanje ili podatak koji će poboljšati njegov život u borbi protiv ove tihe bolesti.

Čest pridjev šećernoj bolesti je "gospodska" što se mi u našoj državi nikako ne možemo složiti s time. Odnosno možemo ako ćemo izdvajati znatna financijska srestva za kontrolu. Naravno da to nismo u mogućnosti te nam je prvi cilj ukazati na to nadležnim institucijama jer ako smo zdravstveno osigurani, želimo da se to u cijelosti ispoštuje.

U ovom naumu nam je potrebna naravno i Vaša pomoć.

S toga, u slijedećim recima se možete prijaviti u našu evidenciju o dijabetičarima da bi znali koliki nas broj podržava u našim namjerama i ciljevima. Za uzvrat ćemo svakako nastojati da sa zajedničkim okupljanjima, putovanjima, učestalijom kominikacijom sa stručnim osobama i među nama samima omogućimo što kvalitetnije razmjenjivanje različitih iskustava koja će nam zasigurno doprinijeti boljem razumijevanju šećerne bolesti.

Naša vrata su širom otvorena za sve dobronamjerne ljude, za sve one koji žele doprinijeti boljem radu udruge, pomoći na bilo koji način da se ona održi kroz generacije u budućnosti. Po statutu imamo upravni odbor koji donosi sve glavne odluke udruge i koji se sastoji od po 1 član iz svake općine u našoj županiji ali ga isto tako želimo proširiti da svaki taj član u svojoj općini formira također lokalni upravni odbor te da na taj način sudjeluje što više osoba u radu i odlukama.

Molimo Vas da ostavite Vaše podatke za našu evidenciju. To Vas neće i ne može ništa koštati već, naprotiv, može Vam donijeti samo ugodne trenutke u Vašem životu.

Dobro nam došli!Za one koji žele punopravno članstvo u udruzi, potrebno je uplatiti članarinu koja iznosi 12,00 KM godišnje.


Primjer uplatnice

 
Pristupnica
Anketa
Kolika Vam je bila posljednja vrijednost HbA1c:
 
Statut